Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Rypsiöljy 45g396kcal0g0g44.8g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 47g344kcal0g0.1g38.8g0g
Sokeri 85g344kcal0g84.6g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g149g571kcal2.7g139.5g0.6g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g208g83kcal1g20.8g1g1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g60g359kcal12.5g3.9g32.3g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g80g145kcal11.4g5.7g8.5g48.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g200kcal0g48.8g0g0.8g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g5212kcal83.2g611.2g274.4g100.8g
Valittu annoskoko848g2606kcal41.6g305.6g137.2g50.4g
Annoskoko puolitettuna424g1303kcal20.8g152.8g68.6g25.2g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255