Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)565g4070kcal0.6g0.6g452.3g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 162g460kcal25g0.3g40.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)121g24kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g9109kcal51.2g17.6g985.4g0g
Valittu annoskoko848g4555kcal25.6g8.8g492.7g0g
Annoskoko puolitettuna424g2277kcal12.8g4.4g246.4g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67435