Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Herne-maissi-paprika, Rainbow84g67kcal3.5g11g0.8g2.6g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)47g16kcal1.1g2.2g0.2g1.2g
Ruokasuola jodioitu 1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g131g223kcal24.9g0g13.1g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 169g128kcal3.2g26.1g0.3g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g1009kcal67g82.4g41.2g14g
Valittu annoskoko848g505kcal33.5g41.2g20.6g7g
Annoskoko puolitettuna424g252kcal16.8g20.6g10.3g3.5g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278