Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 933g305kcal5.8g51.9g1.9g23.8g
Bataatti, kuorittu 533g431kcal8.4g89.7g0.3g16g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g79.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 5330g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi117g328kcal10.6g8.2g27g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%533g906kcal36.8g7.5g79.9g10.7g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 267g340kcal57.5g0g12g0g
Persilja 160g44kcal2.2g1.8g0.3g12.8g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g6528kcal263g382.2g405.6g147.8g
Valittu annoskoko8480g3264kcal131.5g191.1g202.8g73.9g
Annoskoko puolitettuna4240g1632kcal65.8g95.6g101.4g37g
Arvot/100g100g39kcal1.6g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110