Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3365g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 337g251kcal44.1g3.7g1.3g23.2g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 363g3214kcal0g0g363.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4375g15010kcal445.8g3062.2g52.5g153.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g36949kcal979.8g6131.8g834.4g352.6g
Valittu annoskoko8480g18475kcal489.9g3065.9g417.2g176.3g
Annoskoko puolitettuna4240g9237kcal245g1533g208.6g88.2g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760