Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2319g1948kcal25.5g424.3g9.3g41.7g
Sitruunamehu, laimentamaton199g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g1325g9540kcal0g0g1060g0g
Sokeri 1689g6857kcal0g1687.7g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g1093g1563kcal75.4g1.9g62.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1723g5910kcal175.5g1205.8g20.7g60.3g
Leivinjauhe 66g116kcal3.4g25g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g66g241kcal2.3g52.7g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g52435kcal565.4g6801.2g2309.2g205g
Valittu annoskoko8480g26218kcal282.7g3400.6g1154.6g102.5g
Annoskoko puolitettuna4240g13109kcal141.4g1700.3g577.3g51.3g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468