Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio4000g2600kcal400g168g12g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1280g542kcal125.6g5.1g1.3g0g
Mansikka 3200g1489kcal16g268.8g6.4g60.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g9263kcal1083.2g883.8g39.4g121.6g
Valittu annoskoko8480g4631kcal541.6g441.9g19.7g60.8g
Annoskoko puolitettuna4240g2316kcal270.8g221g9.9g30.4g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191