Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4400g6277kcal550g13.2g451g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2600g728kcal15.6g154.7g5.2g65g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Hunaja 200g661kcal1g161.6g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1000g3600kcal280g20g270g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g26593kcal1699.8g701.2g1907.6g130g
Valittu annoskoko8480g13296kcal849.9g350.6g953.8g65g
Annoskoko puolitettuna4240g6648kcal425g175.3g476.9g32.5g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318