Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Kuohukerma1600g5440kcal32g48g560g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 240g936kcal5.1g5.3g100.8g0g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Tonnikala öljyssä 2400g4555kcal650.9g0g216g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g30186kcal2060.6g255.2g2306g52.8g
Valittu annoskoko8480g15093kcal1030.3g127.6g1153g26.4g
Annoskoko puolitettuna4240g7547kcal515.2g63.8g576.5g13.2g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005