KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1198g392kcal7.4g66.6g2.4g30.5g
Lanttu 1198g346kcal12g55.1g3.6g21.6g
Kukkakaali 1198g288kcal21.7g26.4g3.6g27.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)14g40kcal1.4g2.6g2.7g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1198g719kcal18g155.7g1.2g10.8g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Purjosipuli 479g110kcal8.7g11.5g1g10.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl799g679kcal11.2g35.1g55.9g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g1398g1537kcal251.6g21g44.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g599g1498kcal113.8g0.2g131.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g11431kcal902g786.8g495.4g215g
Valittu annoskoko8480g5716kcal451g393.4g247.7g107.5g
Annoskoko puolitettuna4240g2858kcal225.5g196.7g123.9g53.8g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146