Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 2303g582kcal11.5g96.7g4.6g43.8g
Kaali, valkokaali851g180kcal10.2g28.9g1.7g17.9g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.3g3.9g0.6g5g
Timjami 20g57kcal1.8g5.4g1.5g7.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 4005g9221kcal505g30.4g796.5g0.8g
Oliiviöljy 501g4427kcal0g0g500.6g0g
Persilja 401g110kcal5.5g4.4g0.8g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g29400kcal1091.8g358.6g2613.4g220.6g
Valittu annoskoko8480g14700kcal545.9g179.3g1306.7g110.3g
Annoskoko puolitettuna4240g7350kcal273g89.7g653.4g55.2g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996