Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2993g21849kcal29.9g29.9g2394.4g0g
Kananmuna kuoreton 4390g6262kcal548.7g13.2g449.9g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g399g1576kcal7.2g387.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)140g14kcal2.1g0g0.8g118.7g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton479g1532kcal110.6g50.3g99.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka80g319kcal0g79g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g63103kcal1397g1119g5889.4g237.4g
Valittu annoskoko8480g31552kcal698.5g559.5g2944.7g118.7g
Annoskoko puolitettuna4240g15776kcal349.3g279.8g1472.4g59.4g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546