Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2332g5163kcal408g0g396.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g133g133kcal2g29.3g0.7g2.8g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g1332g799kcal12g69.3g53.3g4g
Vesi, vesijohtovesi 1998g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino2332g8160kcal303.1g1562.1g58.3g139.9g
Lihaliemkuutio maggi extra67g187kcal6g6.3g15.3g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g53g471kcal0g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g29957kcal1465g3361.8g1155.6g305.2g
Valittu annoskoko8480g14979kcal732.5g1680.9g577.8g152.6g
Annoskoko puolitettuna4240g7489kcal366.3g840.5g288.9g76.3g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578