Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 6400g1873kcal60.2g288g25.6g121.6g
Pinaatti 800g107kcal13g3.2g2.4g10.4g
Feta juusto (Filos), annos 20g640g1766kcal105.6g4.5g147.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 640g1455kcal32.4g112.2g90.1g37.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g10404kcal422.4g815.8g530.6g338.2g
Valittu annoskoko8480g5202kcal211.2g407.9g265.3g169.1g
Annoskoko puolitettuna4240g2601kcal105.6g204g132.7g84.6g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393