Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1105g1577kcal138.2g3.3g113.3g0g
Sokeri 569g2311kcal0g568.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai435g1524kcal52.2g309.1g9.1g13.1g
Leivinjauhe 34g59kcal1.7g12.7g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1340g1772kcal35.2g42.9g160.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl1340g4555kcal26.8g40.2g468.9g0g
Sokeri 241g979kcal0g240.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g67g268kcal0g66.3g0g0g
Mansikka 3349g1558kcal16.7g281.3g6.7g63.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g29205kcal541.6g3131g1517.6g153.8g
Valittu annoskoko8480g14602kcal270.8g1565.5g758.8g76.9g
Annoskoko puolitettuna4240g7301kcal135.4g782.8g379.4g38.5g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709