Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2702g2057kcal50.8g418.7g5.4g27g
Jauheliha, sika-nauta 2001g4431kcal350.2g0g340.2g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Tomaattipyree, Pirkka350g287kcal11.9g66.5g3.5g3.5g
Lihaliemi laimennettu 2502g473kcal0g75g15g0.5g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g375g976kcal101.3g0g63.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g16826kcal1049.4g1184.8g858.4g81.2g
Valittu annoskoko8480g8413kcal524.7g592.4g429.2g40.6g
Annoskoko puolitettuna4240g4207kcal262.4g296.2g214.6g20.3g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978