Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4000g844kcal48g136g8g84g
Valkosipuli, tuore, silputtu320g333kcal25.3g52.2g1.9g6.7g
Sipuli 640g194kcal8g30.7g1.3g10.9g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1120g3360kcal257.6g0g257.6g0g
Smetana480g1872kcal10.1g10.6g201.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g320g237kcal14.4g41.3g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g20764kcal1286.8g541.6g1486g203.2g
Valittu annoskoko8480g10382kcal643.4g270.8g743g101.6g
Annoskoko puolitettuna4240g5191kcal321.7g135.4g371.5g50.8g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799