Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3840g1075kcal23g228.5g7.7g96g
Peruna, vanha, kuorittu 3200g2436kcal60.2g496g6.4g32g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1088g653kcal10.9g49g43.5g6.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr32g90kcal2.6g3g7.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g8680kcal201.8g1583.8g131.8g280.8g
Valittu annoskoko8480g4340kcal100.9g791.9g65.9g140.4g
Annoskoko puolitettuna4240g2170kcal50.5g396g33g70.2g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305