Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2524g1515kcal37.9g328.1g2.5g22.7g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g701g947kcal77.1g91.2g27.3g0g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3506g2218kcal105.2g168.3g122.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)1052g1325kcal115.7g3.2g94.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima281g1094kcal81.3g0g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16968g14423kcal845.4g1222g664.2g59.8g
Valittu annoskoko8484g7212kcal422.7g611g332.1g29.9g
Annoskoko puolitettuna4242g3606kcal211.4g305.5g166.1g15g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915