KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1200g392kcal7.4g66.7g2.4g30.6g
Lanttu 1200g346kcal12g55.2g3.6g21.6g
Kukkakaali 1200g289kcal21.7g26.4g3.6g27.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)14g40kcal1.4g2.6g2.7g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Purjosipuli 480g110kcal8.7g11.5g1g10.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g1400g1540kcal252g21g44.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g600g1500kcal114g0.2g132g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16989g11451kcal903.2g788g496.2g215.2g
Valittu annoskoko8494g5725kcal451.6g394g248.1g107.6g
Annoskoko puolitettuna4247g2863kcal225.8g197g124.1g53.8g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146