Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3615g5025kcal686.9g0g253.1g0g
Korppujauho 452g1655kcal47.4g338.5g4.7g24g
Vesi, vesijohtovesi 1808g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 994g1418kcal124.3g3g101.9g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)1130g395kcal27.1g53.1g5.6g29.4g
Sipuli 497g150kcal6.2g23.9g1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g17289kcal1783.8g837g732.6g123.8g
Valittu annoskoko8496g8644kcal891.9g418.5g366.3g61.9g
Annoskoko puolitettuna4248g4322kcal446g209.3g183.2g31g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628