Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu2260g8135kcal271.1g1604.3g47.5g0g
Kananmuna kuoreton 2983g4255kcal372.8g8.9g305.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g362g231kcal12.7g0.7g90.4g0g
Sokeri 904g3669kcal0g902.9g0g0g
Voi 542g3934kcal6.5g2.2g440.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 271g895kcal5.4g8.1g94.9g0g
Appelsiini, kuorittu 1175g553kcal6.6g104.6g3.5g24.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g43343kcal1350.2g5263.4g1965.8g49.4g
Valittu annoskoko8496g21672kcal675.1g2631.7g982.9g24.7g
Annoskoko puolitettuna4248g10836kcal337.6g1315.9g491.5g12.4g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429