Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1200g3627kcal215g582g12g128.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha960g1594kcal182.4g0g96g0g
Amerikan Pekoni filee, HK336g538kcal70.6g1g302.4g0g
Vesi6000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g11516kcal936g1166g820.8g256.8g
Valittu annoskoko8496g5758kcal468g583g410.4g128.4g
Annoskoko puolitettuna4248g2879kcal234g291.5g205.2g64.2g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917