Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 899g6520kcal10.7g3.6g730.8g0g
Sokeri 509g2068kcal0g508.8g0g0g
Kananmuna, paistettu 330g666kcal42.2g1.1g55.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1169g4009kcal119.1g818g14g40.9g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Raparperi 1199g404kcal8.3g65.9g1.2g16.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1199g462kcal1.9g97.8g1.1g18g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g90g327kcal3.1g71.5g3.1g0g
Sokeri 240g973kcal0g239.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 54g181kcal0g44g0g0.8g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g1199g4195kcal167.8g671.1g89.9g119.8g
Voi 599g4347kcal7.1g2.4g487.2g0g
Sokeri 382g1552kcal0g381.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 599g2056kcal61.1g419.5g7.2g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g55624kcal845.8g6672.8g2780g434.8g
Valittu annoskoko8496g27812kcal422.9g3336.4g1390g217.4g
Annoskoko puolitettuna4248g13906kcal211.5g1668.2g695g108.7g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790