Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1083kcal0g0g120.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu120g96kcal2.2g21.4g1g2.4g
Currytahna punainen241g626kcal5.1g21.9g57.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g128g134kcal10.1g20.9g0.8g2.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g321g308kcal13.5g54.6g0.6g15.7g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g3209g5616kcal48.1g80.2g561.6g0g
Katkarapu 4332g2963kcal625.6g0g47.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g21667kcal1409.8g400.4g1579.6g42.2g
Valittu annoskoko8496g10833kcal704.9g200.2g789.8g21.1g
Annoskoko puolitettuna4248g5417kcal352.5g100.1g394.9g10.6g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666