Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2105g7578kcal273.7g1473.6g44.2g73.7g
Leivinjauhe 72g126kcal3.7g27.2g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 1188g1694kcal148.4g3.6g121.7g0g
Sokeri 1835g7449kcal0g1833.4g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g720g5182kcal7.2g7.2g575.8g0g
Vesi1080g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 58g234kcal0g57.5g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1439g512kcal2.3g102.3g1.3g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g45552kcal870.6g7009.6g1486g205.8g
Valittu annoskoko8496g22776kcal435.3g3504.8g743g102.9g
Annoskoko puolitettuna4248g11388kcal217.7g1752.4g371.5g51.5g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095