Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g1788g1073kcal178.8g76.9g5.4g0g
Sokeri 3039g12337kcal0g3036.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1573g2244kcal196.7g4.7g161.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1395g4785kcal142.1g976.2g16.7g48.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 258g952kcal47.6g28.3g55.9g78.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g86g343kcal0g85g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl358g3218kcal0g0g357.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g49906kcal1130.4g8415g1193.8g254.2g
Valittu annoskoko8496g24953kcal565.2g4207.5g596.9g127.1g
Annoskoko puolitettuna4248g12476kcal282.6g2103.8g298.5g63.6g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920