Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3840g922kcal46.1g130.6g7.7g80.6g
Vesi, vesijohtovesi 1920g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 48g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g1920g3456kcal364.8g0g230.4g0g
Siirappi 288g868kcal0.3g213.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g10783kcal834.6g734g478.2g177.6g
Valittu annoskoko8496g5392kcal417.3g367g239.1g88.8g
Annoskoko puolitettuna4248g2696kcal208.7g183.5g119.6g44.4g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052