Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.1g23kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Sokeri 47g192kcal0g47.3g0g0g
Siirappi 4.1g12kcal0g3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g67kcal0.4g0.6g7.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5.7g40kcal0g0g4.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g681kcal3g106.2g25.8g3.6g
Valittu annoskoko85g340kcal1.5g53.1g12.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna43g170kcal0.8g26.6g6.5g0.9g
Arvot/100g100g400kcal1.8g62.4g15.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297