Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)25g20kcal0.8g3g0.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.7g1.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala15g48kcal2.2g8.8g0.4g1.5g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g250kcal11.4g26.4g10.8g3g
Valittu annoskoko85g125kcal5.7g13.2g5.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna43g63kcal2.9g6.6g2.7g0.8g
Arvot/100g100g147kcal6.7g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979