Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Hunaja 2.3g7.7kcal0g1.9g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g7.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 7.8g18kcal1.1g0.1g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 27g42kcal5.3g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g156kcal13.4g5.6g8.6g0.2g
Valittu annoskoko85g78kcal6.7g2.8g4.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna43g39kcal3.4g1.4g2.2g0.1g
Arvot/100g100g92kcal7.9g3.3g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258