Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%5g5kcal0.9g0g0.1g0g
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Atria kevyt Perhenakki15g24kcal1.4g1.1g1.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g186kcal6.8g19g8.4g2g
Valittu annoskoko85g93kcal3.4g9.5g4.2g1g
Annoskoko puolitettuna43g47kcal1.7g4.8g2.1g0.5g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055