Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen9g67kcal0g0g7.5g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g22g19kcal0.8g2.8g0.5g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 19g7.2kcal0g1.5g0g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g399kcal6.6g50g18.4g1.8g
Valittu annoskoko85g199kcal3.3g25g9.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna43g100kcal1.7g12.5g4.6g0.5g
Arvot/100g100g235kcal3.9g29.4g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612