Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g28g18kcal0.9g1.3g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g42g146kcal1.5g33.9g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g371kcal8.6g70.4g6.2g2.6g
Valittu annoskoko85g186kcal4.3g35.2g3.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna43g93kcal2.2g17.6g1.6g0.7g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483