Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino12g40kcal2.7g6.2g0.4g0.7g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl12g4.5kcal0.1g1.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g10g24kcal1.8g0.1g1.9g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g20g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 27g3.6kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g197kcal10g18g9.4g2g
Valittu annoskoko85g98kcal5g9g4.7g1g
Annoskoko puolitettuna43g49kcal2.5g4.5g2.4g0.5g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.6g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565