Nougatpalat

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita munat joukkoon.

Yhdistä kuivat aineet keskenään.

Lisää ne vuorotellen maidon kanssa.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.10-13 min. Anna pohjan hieman jäähtyä.

Levitä pohjan päälle pähkinäsuklaalevitettä mahdollisimman tasaiseksi kerrokseksi.

Sulata Dubbel Nougat mikrossa.

Laita pohja levitteineen 200-asteiseen uuniin n.3 minuutiksi.

Valuta nougat pinnalle lusikalla kuvioiden.

Ravistele tämän jälkeen leivonnaista astiaa heiluttamalla tai nostelemalla sitä leivinpaperin kulmista.

Laita jääkaappiin jähmettymään.

Leikkaa sen jälkeen paloiksi.

Jos teet ylläolevasta ohjeesta vain puolet, tulee piirakasta 20x20 kokoinen levy.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 15g80kcal0g0.1g9g0g
Sokeri 8.5g34kcal0g8.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Kaakaojauhe sokeroitu 1.8g7.6kcal0.1g1.4g0.2g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 10g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Pähkinäsuklaalevite (Rainbow), annos 100g15g85kcal0.3g8.8g5.4g0g
Marabou Dubbel Nougat2.8g17kcal0.2g1.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g626kcal8.8g69.8g34.4g1.4g
Valittu annoskoko85g313kcal4.4g34.9g17.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g157kcal2.2g17.5g8.6g0.4g
Arvot/100g100g368kcal5.2g41g20.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89435