Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna (vanha, kuorittu)22g18kcal0.4g3.9g0g0.2g
Paprika, punainen16g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 22g49kcal3.8g0g3.7g0g
Heinz ketsuppi2.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g160kcal9g13g7.6g2g
Valittu annoskoko85g80kcal4.5g6.5g3.8g1g
Annoskoko puolitettuna43g40kcal2.3g3.3g1.9g0.5g
Arvot/100g100g94kcal5.3g7.6g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926