Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g68g97kcal14.8g0g4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola7.5g12kcal0.6g0.3g1g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g7.5g26kcal1.1g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g271kcal33g0.8g14.6g0g
Valittu annoskoko85g135kcal16.5g0.4g7.3g0g
Annoskoko puolitettuna43g68kcal8.3g0.2g3.7g0g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955