Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss2.5g8.4kcal0.6g0g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g1.3g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g236kcal11.8g3g20g0.6g
Valittu annoskoko85g118kcal5.9g1.5g10g0.3g
Annoskoko puolitettuna43g59kcal3g0.8g5g0.2g
Arvot/100g100g138kcal6.9g1.8g11.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134