Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke11g11kcal1.9g0g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g16g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g80kcal5.2g9.4g2g0.8g
Valittu annoskoko85g40kcal2.6g4.7g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g20kcal1.3g2.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g47kcal3.1g5.5g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736