Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g23g82kcal3.1g16.2g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)23g21kcal3.8g0.3g0.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g19g16kcal0.3g0.8g1.3g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa9g28kcal2.2g0g2.2g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g342kcal19.2g35.6g13.4g2g
Valittu annoskoko85g171kcal9.6g17.8g6.7g1g
Annoskoko puolitettuna43g86kcal4.8g8.9g3.4g0.5g
Arvot/100g100g201kcal11.3g20.9g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686