Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 23g37kcal3.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustekurkku11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalaliemi laimennettu 23g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 8.4g25kcal1.6g0.2g2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g20kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g179kcal11.4g2.8g13.4g1g
Valittu annoskoko85g89kcal5.7g1.4g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g45kcal2.9g0.7g3.4g0.3g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.6g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270195