Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g7g10kcal0.8g0.9g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 35g22kcal1.1g1.7g1.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g13kcal1.2g0g1g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g145kcal8.8g12.2g6.6g0.6g
Valittu annoskoko85g72kcal4.4g6.1g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna43g36kcal2.2g3.1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.2g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915