Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto28g54kcal2.2g1g4.5g0g
Katkarapu, rainbow35g35kcal8.1g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g21g22kcal0.7g4.3g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g222kcal22g10.6g10g0.8g
Valittu annoskoko85g111kcal11g5.3g5g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g56kcal5.5g2.7g2.5g0.2g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.2g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265