Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.2g2.2g0g0.1g
Lanttu 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Made 13g9kcal2.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2g3.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g89kcal5.6g6.2g4.4g0.8g
Valittu annoskoko86g45kcal2.8g3.1g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g22kcal1.4g1.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108293