Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g22g32kcal4.4g0.4g1.4g0g
Fetajuusto (Pirkka)11g30kcal1.7g0.1g2.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)4.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.4g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g196kcal13.2g8.2g11.6g0.8g
Valittu annoskoko85g98kcal6.6g4.1g5.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g49kcal3.3g2.1g2.9g0.2g
Arvot/100g100g115kcal7.7g4.8g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772