Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 25g41kcal4.1g0g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 3g7.7kcal0.8g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g58kcal0.4g0.5g6.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g39g14kcal0.7g2.5g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g255kcal12g6g20.6g2.6g
Valittu annoskoko85g128kcal6g3g10.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna43g64kcal3g1.5g5.2g0.7g
Arvot/100g100g150kcal7g3.5g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481