Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 41g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 3.8g11kcal0.7g0.1g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g116kcal7.6g5g6.8g1.8g
Valittu annoskoko85g58kcal3.8g2.5g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna43g29kcal1.9g1.3g1.7g0.5g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946