Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Hiiva, 50g5.1g3.1kcal0.7g0.1g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g15g74kcal3.7g5.1g4.4g4.3g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.2g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g388kcal15.6g58.4g9.6g11g
Valittu annoskoko86g194kcal7.8g29.2g4.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna43g97kcal3.9g14.6g2.4g2.8g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.2g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453