Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali39g8.3kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal2g0g1.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)2.8g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3.1kcal0g0g0.3g0g
Siirappi 0.6g1.7kcal0g0.4g0g0g
Ohrasuurimo 2.4g7.7kcal0.2g1.5g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 10g8kcal0.2g1.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g136kcal7.8g11.4g6g2.6g
Valittu annoskoko86g68kcal3.9g5.7g3g1.3g
Annoskoko puolitettuna43g34kcal2g2.9g1.5g0.7g
Arvot/100g100g79kcal4.6g6.7g3.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704